EFTERÅRETS BOLIGTRENDS 2022

Den varme sommer er ved at være forbi, og vi er på vej ind i et lidt koldere, lidt mørke og måske også et lidt hyggeligere efterår. Jeg har derfor samlet mine efterårsfavoritter og boligtrends 2022 til jer.

Favoritter og efterårets boligtrends 2022

GYLDNE FARVER & BLØDE MATERIALER

En af mine absolutte favoritter for efterårets boligtrends 2022 er de gyldne efterårsfarver. De gyldne og brunlige farver kommer i mange nuancer og i kan egentlig bare kigge på de smukke farver bladene på træerne har om efteråret, for at se hvordan de kan sættes sammen.

Farverne kan nemt blandes og tilføjes både som større møbler og som mindre detaljer. Det kan bl.a. være en gylden-brun sofa med mørkerøde tæpper eller puder.

En anden og måske lidt anderledes måde, at tilføje efterårsfarver og tekstur er gennem tapeter.

NATURMATERIALER

Vi taler ofte om naturmaterialer da det, sammen med bløde materialer, er en af de bedste måder at skabe ro på i hjemmet. Derudover er naturmaterialerne en rigtig fin måde at samle farverne på. Naturmaterialer har egentligt været en trend hele året, men for at gøre det mere efterårsagtigt kan man vælge at tilføje mørkt træ frem for lyst træ.

Planter er endnu en måde at tilføje efterårshygge og boligtrends 2022 til dit hjem. Planter er derudover også en måde at tilføje lidt personlighed til hjemmet, da de kommer i alle former og farver og det er derfor kun fantasien der sætter grænser for, hvilke og hvor mange planter du skal tilføje.

For at fuldende efterårets boligtrends 2022 helt, er potteskjulere i naturmaterialer, såsom ler at foretrække.

Favoritter og efterårets boligtrends 2022
Favoritter og efterårets boligtrends 2022

SMÅTING & PYNTEPUDER

Normalt er jeg ikke meget for nipsting, men det kan helt klart være med til at skabe hygge og hvis det bliver tilføjet på den rigtige måde, i det rigtige omfang kan det gavne mere end det roder.

Du behøver ikke nødvendigvis at ændre de store komponenter eller bruge en formue på efterårets boligtrends 2022. Efterårs atmosfæren kan nemt skabes ved at tilføje samme gyldne farver og bløde materialer i mindre omfang. Det kan bl.a. gøres med tæpper og pyntepuder.

Jo flere bløde materialer, såsom tæpper og puder man tilføjer, jo hyggeligere bliver det.

Keramik er en anden favorit jeg har for efterårets boligtrends 2022. Det tilføjer en rustikt og råt look og kan gøre indretningen mere personlig.

Især på denne tid og hen mod vinteren kan det være ekstra vigtigt at gøre sit hjem hyggeligt, så man har noget at se frem til og til at holde humøret oppe, på de mørke dage – og er der egentlig noget mere hyggeligt end at sidde derhjemme med sterinlys, en kop te og et tæppe for, at kigge ud på regnen og vinden?

BOLIGTRENDS 2022 – OPSUMERING:

For at give jer et mere samlet billedet af efteråretsboligtrends 2022 vil jeg opsumere: Start med at finde forskellige møbler eller bløde småting i gyldne, brune og rødlige farver. Tilføj din yndlingskeramik og dine yndlingsplanter i lerkrukker for, at gøre det mere hyggeligt. Og sidst men ikke mindst mangler der kun et par stearinlys for at fuldende hyggen.

Hos LUBI STUDIO har jeg en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Min overbevisning er, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting. Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af mine metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med din boligindretning.