OM LUBI STUDIO

LUBI STUDIO er en kvalitetsbevidst indretningsvirksomhed der er klar til at give dig unik indretningshjælp. Som indretningsarkitekt i København har jeg gigantisk passion for indretning og for at hjælpe andre, får vi sammen jeres indretningsdrømme til at gå i opfyldelse.

MINE VÆRDIER

Som indretningsarkitekt i København er min største værdi er mine kunder og min fornemmeste opgave er, at aflevere et produkt og en service i høj kvalitet, som mine kunder er tilfredse med.

LUBI STUDIO eksisterer fordi jeg har en passion for at skabe et skræddersyet hjem der dækker netop jeres behov.

indretningshjælp, indretningsarkitekt i københavn

INDRETNINGSARKITEKT I KØBENHAVN

LUBI STUDIO har sine rødder i hovedstaden. Men som indretningsarkitekt i København kører jeg alligevel meget gerne rundt i landet for at give kvalitetsbevidst indretningshjælp til dig. Dog har jeg også meget erfaring med online indretningshjælp.

Har du brug for en indretningsarkitekt i København, så skriv til info@lubi-studio.dk.

INDRETNINGSHJÆLP TIL BOLIG & ERHVERV

LUBI STUDIO’s services byder på indretningshjælp til både bolig og erhverv. Jeg hjælper med hvilket som helst stadie i projektet, ligegyldig hvor stor eller lille opgaven er.

Hvis du ønsker, at stå for projektet selv men har brug for hjælp til forskellige dele af processen hjælper jeg også meget gerne til med småting. Det kan f.eks. være budgettering, valg af farver, plantegning, møbellayout, farvekoordinering, lys plan, 3D tegninger osv.

BOLIGINDRETNING

Jeg mener at et hjem med plads til alles behov er vigtigt og jeg ved at det kan være svært at se sine egne vaner i sømmene. Jeg rådgiver dig til, at indrette efter skræddersyede løsninger der dækker netop dine behov. Det vil sige, at hvis du f.eks. prioriterer dine morgener og elsker at få kaffen i sengen kan det være at din kaffemaskine skal stå i dit soveværelse frem for i dit køkken?

ERHVERVSINDRETNING

Indretning af erhverv kan være mange ting. Men ligegyldigt hvad er indretning af erhverv ekstremt vigtigt, da det påvirker både chefer, leverandører, medarbejdere og kunder. Jeg har en metodisk tilgang til indretning af erhverv, da det er vigtigt , at undersøge arbejdsgange, mønstre og kundebehov for at finde frem til den bedste løsning for jeres erhverv. Dette gælder både indretning af café, kontorer, overnatningsteder, yoga centre, butikker osv.

Kontakt mig på info@lubi-studio.dk for at tage en snak, med en indretningsarkitekt i København om hvilken indretningshjælp i har brug for.

PROJEKTER & DESIGN TANKER

Hvis du har lyst til, at lære LUBI STUDIO endnu bedre at kende kan du se projekter og læse design tanker her.

Hos LUBI STUDIO har jeg, som indretningsarkitekt i København, en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Med min indretningshjælp er min overbevisning, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting: Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af vores metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.

3 VIGTIGE PUNKTER JEG ARBEJDER MED:

  1. Jeg går meget op i at design ikke skal overskygge FUNKTIONALITET (medmindre det er det du ønsker). Med det mener jeg, at et produkt kan være enormt flot og tiltrækkende men samtidig gøre din hverdag mere besværlig pga. brugen af det. Jeg vil egentlig bare gerne gøre din hverdag så nem som mulig for dig gennem min indretningshjælp.
  2. Derudover kigger jeg på dine specielle BEHOV og gør mit bedste for at indfri dem.
  3. Sidst men ikke mindst arbejder jeg med DESIGN og tager udgangspunkt i din stil, farver og materialer du godt kan lide.

LÆR LUBI STUDIO ENDNU BEDRE AT KENDE – UDFORSK PROJEKTER & DESIGN TANKER

projekter og design tanker, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser,  indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København
INDRETNING AF SOMMERHUS, PROJEKTER OG DESIGN TANKER, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser,  indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København
Projekter & Design tanker,  indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København
indretning af 1-værelses lejlighed, projekter og design tanker, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København

UDFORSK VORES PINTEREST