PROJEKTER & DESIGN TANKER

Udforsk LUBI STUDIO’s unikke projekter & design tanker – Jeg håber, at du bliver inspireret.

Projekter & Design Tanker

OPRYDNINGSHJÆLP DER TRANSFORMERE RUM

OPRYDNINGS & ORGANISERING

Føler du dig overvældet af rodet i dit hjem? Det er tid til at rydde op i dit liv og skabe et organiseret, stressfrit rum.

Læs mere >

Projekter & Design Tanker

5 TIPS TIL AT RYDDE OP I DIT HJEM

OPRYDNING & ORGANISERING

Få 5 konkrete tips til at rydde op i dit hjem, så du kan komme i gang med det samme og dermed få et hjem med overskud.

Læs mere >

Projekter & Design Tanker

10 IDEER TIL INDRETNING AF SOMMERHUS

DESIGN TANKER

Alt fra grill til udebruser og ordenlig uorden med farvede glas og skæv keramik. Du får 10 ideer til indretning af sommerhus.

LÆS MERE >

EFTERÅRETS BOLIGTRENDS 2022

DESIGN TANKER

Den varme sommer er ved at være forbi, og vi er på vej ind i et lidt koldere, lidt mørke og måske også et lidt hyggeligere efterår.

LÆS MERE >

ILSE CRAWFORD VS. FENG SHUI

DESIGN TANKER

Jeg bliver nødt til at dele nogle af mine tanker omkring 2 forskellige tilgange til praktisk indretning.

LÆS MERE >

Projekter & Design Tanker

INDRETNING AF BØRNEVÆRELSE

DESIGN TANKER

Et børneværelse skal være både funktionelt og kreativt. Vi giver dig derfor 10 ideer til indretning af børneværelse lige her.

LÆS MERE >

Projekter & Design Tanker,

FEMININ INDRETNING

DESIGN TANKER

Hvis du ønsker en overvægt af femininitet i dit hjem kan du skabe det med bl.a. former og farver. Følg vores 5 design tips til en feminin indretning.

Læs mere >

3 INDRETNINGSBUDGETTER

DESIGN TANKER

Hvad koster en ny indretning egentligt? Der er flere grunde til, at jeg mener at det er vigtigt at vise jer eksempler på indretningsbudgetter.

Læs mere >

projekter og design tanker

7 DESIGN PRINCIPPER

DESIGN TANKER

Jeg bruger de 7 grundlæggende design principper til at sammensætte de 7 elementer og derved skabe et unikt rumdesign.

Læs mere >

DE 7 ELEMENTER I INDRETNING

DESIGN TANKER

De 7 elementer i indretning af privat bolig er vigtige at inkorporere rigtigt for, at skabe et harmonisk, personligt og unikt hjem.

Læs mere >

MASKULIN INDRETNING

DESIGN TANKER

Maskulin indretning har som sådan ikke noget at gøre med om du er mand eller kvinde, men hvilken stil du ønsker at indrette dit hjem i.

Læs mere >

TERRASSE INDRETNING

DESIGN TANKER

Brug den rigtige terrasse indretning til at gøre terrassen til dit yndlingssted. Vi giver her 5 tips til hvordan en fantastisk terrasse indretning kan se ud.

Læs mere >

ALTAN INDRETNING

DESIGN TANKER

Altan indretning er ikke altid så simpelt som vi tror. Vi giver her nogle idéer og tips til 5 ting der kan gøre din altan skøn.

Læs mere >

OPRYDNING & ORGANISERING

VORES SERVICE

Få hjælp til oprydning og organisering af dit hjem hvad enten du har brug for et kærligt spark i numsen eller en hånd hele vejen.

Læs mere >

Projekter & Design tanker

KLOGE M2

VORES SERVICE

Kloge m2 drejer sig om at optimere et rum så det bedst muligt sætter rammerne for brugerne i rummet.

Læs mere >

online indretningshjælp

ONLINE INDRETNINGSHJÆLP

VORES SERVICE

Online indretningshjælp er et ekstremt godt alternativ til personlig indretningshjælp.

Læs mere >

MINIMALISTISK HJEM

PROJEKT

Rene linjer, bløde farver og balancerede teksturer. Dermed blev tegningerne for et hyggeligt, minimalistisk hjem skabt.

Læs mere >

projekter, design,

HJEMMEKONTOR INDRETNING

DESIGN TANKER

Ved indretning af kontor i hjemmet er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, så du rent faktisk kan holde ud at sidde derhjemme hele dagen.

Læs mere >

indretning af 1-værelses lejlighed, projekter og design tanker,

1-VÆRELSES LEJLIGHED

PROJEKT

Ved indretning af en 1-værelses lejlighed er funktionalitet og simplicitet i fokus, da man bl.a. skal tage hensyn til ekstra opbevaringsplads.

Læs mere >

INDRETNING AF SOMMERHUS, PROJEKTER OG DESIGN TANKER

INDRETNING AF SOMMERHUS

DESIGN TANKER

Et sommerhus er et fristed hvor der skal fuld skrald på hyggen og hvad du ellers har behov for at sætte fokus på, væk fra dagligdagens rutiner.

Læs mere >

projekter og design tanker,

BOLIGSTYLING VED SALG

DESIGN TANKER

Som I kan se på boligsalgs statistikkerne nedenfor starter stort set al boligsalg på nettet og det er bl.a. her boligstyling ved salg er vigtigt.

Læs mere >

PROJEKTER & DESIGN TANKER

På denne sidde finder du LUBI STUDIO’s spændende projekter og design tanker. Jeg lægger løbende artikler op som giver et indblik i hvilke projektopgaver jeg laver og hvad min tilgang er til indretningsprojekter generelt. Derudover kommer du også her til at kunne se hvordan jeg arbejder med mine services og dermed hvad jeg tilbyder udover klassisk indretning af bolig og erhverv. Jeg elsker at give jer inspiration til jeres fremtidige hjem, sommerhus, kontor eller andet og håber, at i får nogle gode idéer med på vejen.

Derudover håber jeg, at I gennem mine projekter kan se muligheder I måske lidt anderledes og mere skæve boligindretningsprojekter, som f.eks. indretning af 1-værelses lejlighed eller indretning ved en minimalistisk livsstil, der jo er to vidt forskellige projekter, der kræver to vidt forskellige løsninger.

Jeg håber også, at du måske kommer til, at se mulighederne ved anvendelse af boligindretning til andre formål end hvad du måske umiddelbart tænker, at du kan bruge det til. Her mener jeg bl.a. sådan noget som boligstyling ved salg, eller lidt mere overordnet at bruge indretning i hjemmet til at ændre fundamentet i dit liv og få en bedre hverdag, fremfor kun at se boligindretning som en æstetik der skal gøre dit hjem pænt. For det er helt klart også en stor del af det. Men boligindretning kan gøre mange flere ting end det, hvilket du selvfølgelig kan læse mere om i mine artikler.

OM LUBI STUDIO

LUBI STUDIO tilbyder en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Min overbevisning er, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting. Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi.

Kombinationen af mine metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt. På denne side får du et overblik over vores projekter & design tanker.