BOLIGSTYLING VED SALG – SÆLG DIN BOLIG OP TIL 73% HURTIGERE

boligstyling ved salg,

Som I kan se på boligsalgs statistikkerne nedenfor starter stort set al boligsalg på nettet og det er bl.a. her boligstyling ved salg er vigtigt.

Et hjem kan desværre hurtigt blive fravalgt pga. dårlige billeder, hvilket vil være ærgerligt, da du kan gå glip af de perfekte købere til lige præcis din bolig.

Købere er kræsne og det er ofte de samme boliger der er populære. Det er derfor en god idé, at få din bolig stylet inden et salg.

Boligstyling ved salg kan meget enkelt bruges til at fremstille din bolig pæn, ordentlig og vise den fra sin bedste side, både online og til fremvisninger for mulige købere. Derudover gør det det nemmere for købere at se mulighederne i boligen.

Boligstyling ved salg betyder ikke at de fineste, dyreste møbler skal sættes ind i dit hjem. Det absolut vigtigeste er, at stylingen møblerne og detaljerne tager udgangspunkt i lige præcis dit unikke hjem.

Nogle gange kan små ændringer gøre en kæmpe forskel både for, at få billederne på salgssiden til at se endnu bedre ud og for, at give mulige købere et super godt indtryk ved en fremvisning. Andre gange skal der mere til. F.eks. når en bolig står tom kan det være en stor fordel, at møblere lejligheden. Det kan gøres for en brøkdel af salgsprisen og har mange fordele. De 2 største fordele må være kortere liggetider og højere salgspriser. Det gælder ligegyldigt om det er dit daglige hjem eller dit sommerhus det drejer sig om.

boligstylist ved salg,
KLIK PÅ BILLEDET FOR BEDRE KVALITET

Mange mennesker har svært ved at se muligheder igennem rod, stilforvirring og andre småfejl, hvilket er endnu en grund til at boligstyling ved salg ofte er en optimal løsning for, at sælge din bolig hurtigere og dermed ofte med endnu større profit.

Med en professionel salgsstyling vil din bolig blive præsenteret på den bedst mulige måde. Hvis din bolig skal sælges eller allerede er til salg, kan jeg gøre en forskel for dig, din bolig og de fremtidige ejere. Jeg indretter alt fra mindre lejligheder til store villaer.

SÅDAN GØR JEG

01

Vi mødes for at tage en snak om hvad dine forventninger er. Samtidig kan jeg se dit hjem og sammen med dig finder vi ud af hvordan stylingen af dit hjem skal se ud, hvordan vi får det bedste ud af de møbler du har og hvor meget nyt der skal sættes ind i hjemmet til boligstyling ved salg. Kort sagt finder vi ud af hvordan vi gør din bolig optimal til, at blive solgt hurtigt og effektivt.

02

Jeg styler din bolig og gør klar til, at få taget professionelle billeder.

03

Hvis du har behov for det, følger jeg derefter med i salget løbende for, at se hvordan det går og om der er ting der skal justeres.

3 FORDELE VED BOLIGSTYLING VED SALG

  1. HØJERE SALGSPRISER
  2. LAVERE LIGGETID
  3. FLERE FREMVISNINGER

Ligegyldigt om du blot har brug for et par tips til boligstyling ved salg og derefter selv sørger for resten eller om du har brug for mig helt ind til boligen er solgt, så hjælper jeg hellere end gerne. Jeg har ingen pakkeløsninger netop fordi der er så stor forskel på behov og ønsker, samt størrelsen af ejendommen. Derfor tager jeg en hyggelig snak med dig om budget og det hele for, at finde frem til den bedste løsning for dig.

Kontakt mig på info@lubi-studio.dk for at høre mere. Jeg giver kaffen!

JEG TILBYDER OGSÅ

projekter, design, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, online indretningshjælp, boligstyling ved salg
online indretningshjælp, boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, boligstyling ved salg
boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, boligstyling ved salg

Hos LUBI STUDIO har vi en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Vores overbevisning er, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener vi egentligt flere ting. Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af vores metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.