INDRETNING AF KONTOR I HJEMMET – 8 DESIGN TIPS TIL ØGET PRODUKTIVITET

Ved indretning af kontor i hjemmet er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas, så du rent faktisk kan holde ud at sidde derhjemme hele dagen. Samtidig er det en god mulighed for, at give dig selv de bedste rammer for den fordybelse du sjældent får på arbejdspladen. Jeg har derfor fokus på netop fordybelse, ro, produktivitet OG hygge, når jeg indretter hjemmekontore.

Samtidig kan et hjemmekontor nemt blive indrettet som en kombination af gæsteværelse og kontor, hvis der er plads til det selvfølgelig. Hvis dit hjem derimod er lidt mindre eller har få værelser kan indretning af kontoret blive tildelt et område eller zone i et af dine værelser. Effekten kan være ligeså effektiv.

P. S. På billedet til højre kan I se mit eksempel på et smukt og komfortabelt hjemmekontor. Se projektet HER.

indretning af kontor i hjemmet,

8 SPECIFIKKE DESIGN TIPS TIL INDRETNING AF KONTOR I HJEMMET

01

NATURLIGT LYS

Mangel på naturligt lys kan have en negativ psykologisk effekt. Hvis der ikke er nok lys påvirker det dit humør og dit produktivitetsniveau. Det kan dog kompenseres for det ved, at tilføre nok lyskilder med blåt lys. Husk dog, at blåt lys ikke er godt at blive eksponeret for inden du skal sove. Hvis du arbejder om aftenen er det derfor vigtigt, at du OGSÅ har gult/rødligt lys som en del af indretning af kontoret.

02

ZONER

Det er vigtigt at tildele forskellige zoner til dit hjemmekontor. For eksempel et område til fordybelse, et område til kreativitet og et område til afslapning – alt efter hvad der er vigtigt for dig og for indretning af kontor i hjemmet hos dig.

03

ORGANISERING

Dit arbejdsområde skal holdes fri for skidt, kanel og rod. Et organiseret rum giver dig et organiseret sind. Sørg derfor for, at dit hjemmekontor er indrettet med organiseringsskuffer, hylder, bokse osv. i tankerne.

04

STIL

Først og fremmest skal du føle dig godt tilpas på dit hjemmekontor og indretning af kontor i hjemmet skal passe til din personlighed. Måske føler du dig mest komfortabel i et minimalistisk indrettet rum eller i et mere farverigt rum med nips.

indretning af kontor i hjemmet

FÅ ENDNU FLERE INDRETNINGSTIPS HER

05

FARVER

Farver er symbolske og har indflydelse på dit sind. Varme farver inspirerer til kreativitet mens kolde farver er mere beroligende. Du kan derfor overveje, hvilke farver der er gode for lige præcis det du skal bruge dit hjemmekontor til. Men selvfølgelig skal det være farver du kan lide.

06

NATUR

Det er blevet bevist, at planter øger din kognitive opmærksomhed og produktivitet. Køb en smuk buket et eller gå ud og pluk nogle skønne ukrudtsplanter til dit hjemmekontor.

07

LUFTKVALITET

Udluftning er vigtig for at få ny, frisk oxygen til hjernen. Dette vil få dig til, at tænke mere klart og give dig mindre hovedpine. Sørg derfor for, at åbne et vindue engang imellem.

08

DUFT

Aromaterapi kan være nyttigt i hvilket som helst tilfælde. Som de fleste af jer ved, kan specifikke dufte gøre dig afslappet imens andre gør det modsatte. Det er måske en overraskelse, men en aroma af citrus kan gøre dig mere effektiv. Dog bør det vigtigste være, at undgå dårlig lugt. Gå derfor ud med skraldet og køb en diffuser med essentielle olier for, at få en frisk duft på dit hjemmekontor.

Som i kan se ovenfor er indretning af kontor i hjemmet vigtigt, da det har et andet formål end resten af dit hjem og derfor skal indrettes på en anden måde.

Hvis du har brug for mere rådgivning eller hjælp til, at indrette hele dit kontor i hjemmet fra start til slut, står jeg til rådighed. Du kan altid skrive til mig på info@lubi-studio.dk, hvis du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg giver også online indretningsrådgivning.

FÅ MERE INDRETNINGSINSPIRATION

online indretningshjælp, boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, boligstyling ved salg, indretning af kontor
boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, boligstyling ved salg, indretning af kontor
indretning af 1-værelses lejlighed, projekter og design tanker, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København, indretning af kontor,