ERHVERVSINDRETNING

Erhvervsindretning er ekstrem vigtig ligegyldigt om der er tale om indretningen af kontorer, caféer, butik eller ligende. Indretning af kontoret kan gøre dine medarbejdere mere produktive og samtidig øge deres tilfredshed. Samtidig kan indretning af en café, hvis det er blevet gjort rigtigt, gøre arbejdsprocesserne mere effektive og gøre gæsterne gladere.

Erhvervsindretning er forskellig fra boligindretning, da der i højere grad skal konceptudvikles og indretningen skal passe spot on til virksomhedens brand, image og servicedesign.

FÅ HJÆLP TIL AT SKABE DE BEDSTE RAMMER FOR BÅDE MEDARBEJDERE OG KUNDER

Ved at indrette med medarbejdere og kunder i fokus skaber I de bedste rammer for, at medarbejderne kan yde deres bedste og samtidigt skabe et fundament for kunderne, der nu har et ekstra incitament til, at få lyst til at benytte sig af jeres service.

erhvervsindretning
erhvervsindretning

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

Faserne ved erhvervsindretning er lidt mere komplekse end ved boligindretning, da der er flere områder der skal tages hensyn til. Derfor skræddersyer jeg servicen til dig for at sikre mig, at dine krav bliver mødt. Nogle af vores erhvervsservices kan se ud som følgende:

♢ Research af jeres kunders og medarbejderes behov

♢ Blueprints – for at vise et optimeret layout at jeres rum

♢ Kloge kvadratmeter (Læs mere om det HER)

♢ Farve koordinering

♢ Idéudvikling og tegninger

♢ Implementering af den nye erhvervsindretning

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE.

SÅDAN FUNGERER DET

01

EN UFORMEL SNAK OM ERHVERVSINDRETNING

Vi tager en snak om hvilke forventninger I har og hvilke forbedringer I ønsker.

02

RESEARCH

Sammen finder vi en stil der passer til jeres brand og image. Derudover undersøger jeg jeres medarbejders og kunders rutiner og mønstre i rummet for at designe det til, at blive udnyttet bedst muligt.

Med min baggrund inden for Service Design har jeg en stor viden om hvor flaskehalse og andre problemer kan opstå samt hvorfor de opstår og hvordan vi implementerer løsninger til at formindske eller undgå disse problemer.

03

DESIGN

Jeg vil ud fra jeres ønsker og behov designe indretningsløsninger til jer. Jeg vil derefter vise jer forskellige idéer og designforslag. Først når I er tilfredse går vi i gang med implementeringen af designet.

04

IMPLEMENTERING

Jeg fungerer som projektkoordinator og vil derfor hjælpe jer igennem hele renoveringen og indretningsprojektet fra A-Z.

Jeg har erfaring med metoder der kan optimere din erhvervsindretning og dermed også gøre medarbejderes og kunders bevægelsesmønstre i rummet mere effektive. Jeg ser på hvad både medarbejdere, kunder og chefer har behov for, hvad rummet skal kunne tilbyde og hvordan I ønsker, at konceptet skal være.

Derudover ser vi på jeres brand og image og sørger for at designet i din erhvervsindretning afspejler og matcher netop det. Dette gælder både former, farver, materialer og generelt det overordnede udtryk. Jeg ved hvor vigtigt den rette erhvervsindretning er, jeg brænder for erhvervsindretning og jeg glæder os til at vise jer, hvad jeg kan tilbyde.

Ønsker I inspiration til hvordan få kvadratmeter i erhvervsindretning kan udnyttes – Så udforsk vores tilgang til kloge m2.

Projekter & Design tanker, boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, erhvervsindretning

KONTAKT MIG FOR AT HØRE MERE

SE MINE PROJEKTER

boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, erhvervsindretning

UDFORSK VORES PINTEREST FOR AT FÅ INDRETNINGSINSPIRATION

LUBI STUDIO har et en helt specielt og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Med erhvervsindretning er min overbevisning, at for at skabe de ideale rammer for erhvervsindretningen skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting. Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde både kunder og medarbejdere bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads.

Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en brandmæssig, image frembringende og/eller æstetisk værdi. Kombinationen af LUBI STUDIO’s metoder er lige præcis det der kan gøre din café, dit kontor eller anden erhvervsindretning unik.