BOLIGINDRETNING

Renovering med en boligindretter som LUBI STUDIO kan gøre en kæmpe forskel for resultatet af indretningen. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men når du har et hjem som du er glad for at være i, som giver dig ro og gør dig komfortabel, så giver det dig et fundament for at skabe den livsstil du ønsker og netop derfor kan det give mening at have en ekspert med på råd, som kan åbne dørene for muligheder og løsninger, du måske ikke selv har overvejet.

Der er mange detaljer der skal tages stilling til og som man skal være opmærksom på ved indretning i hjemmet. Som boligindretter har jeg viden om detaljer man ikke umiddelbart selv er opmærksom på. Det kan f.eks. være hvilke former for lys der er bedst i hvilke rum, da dette afhænger af om du skal bruge rummet til at være produktiv eller til at slappe af.

Jeg går meget op i, at dine behov omkring funktionalitet og dine ønsker til design bliver opfyldt. Derudover er alle mennesker forskellige og det samme er dermed alles hjem. Derfor går jeg også meget op i at finde de bedste løsninger til indretningen i lige præcis dit hjem.

boligindretter

FÅ HJÆLP TIL AT SKABE DET IDEALE HJEM FOR DIG

Det er vigtigt for mig, at indretningen i dit hjem bliver ideal for dig. Derfor sørger jeg for at skræddersy indretningsløsningerne, så de passer til lige netop din livsstil, dine behov og dine ønsker.

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

Som boligindretter kan jeg hjælpe dig på rigtig mange områder, når det gælder indretning i hjemmet. Jeg hjælper meget gerne ligegyldigt hvor stort eller småt dit budget, projekt eller bolig er. Jeg har fundet et par eksempler på hvad jeg kan hjælpe jer med:

♢ Farve koordinering

♢ Møbel layout

♢ Budgettering

♢ Opsætning af den nye indretning

♢ Meget mere…

boligindretter

SÅDAN FUNGERER DET

01

EN UFORMEL SNAK MED EN BOLIGINDRETTER

Jeg tager til enhver tid gerne en snak med dig. Vi kan enten mødes hjemme hos dig, et sted i byen eller online over google meet/Zoom.

02

BEHOV & DESIGN

Når jeg har lært lidt mere om hvilke behov og ønsker du har begynder jeg at udvikle og tegne forskellige design idéer til dig. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og først når du er 140% tilfreds går vi i gang med slutspurten.

03

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

Herfra bestemmer du om du fortsat ønsker, at jeg hjælper dig med selve opsætningen, maling, indkøb, levering, samling og opsætning af møbler samt de sidste detaljer, eller om du hellere vil gøre dette selv.

FÅ MERE INSPIRATION TIL INDRETNING I HJEMMET & SE HVAD JEG ELLERS KAN HJÆLPE DIG MED

Projekter & Design tanker, boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet

KLOGE M2

Kloge m2 drejer sig om at optimere et rum så det bedst muligt sætter rammerne for brugerne i rummet.

Læs mere >

boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet

OPRYDNING & ORGANISERING

Få hjælp til oprydning og organisering af vores boligindretter hjem hvad enten du har brug for et kærligt spark i numsen eller en hånd hele vejen.

Læs mere >

online indretningshjælp, boligstylist, boligindretter, indretning i hjemmet

ONLINE INDRETNINGSHJÆLP

Online indretningshjælp er et ekstremt godt alternativ til personlig kontakt med en boligindretter.

Læs mere >

BOOK EN ONLINE SAMTALE MED EN BOLIGINDRETTER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

UDFORSK VORES INDRETNINGSSTIL

Hos LUBI STUDIO har vi en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Som boligindretter er vores overbevisning, at for at skabe en ideal indretning i hjemmet skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener vi egentligt flere ting. Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af vores metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.