KONTAKT

KONTAKT LUBI STUDIO

Hvis du har spørgsmål til design, produkter, vores service eller bare vil sige hej, er du altid meget velkommen til at kontakte vores boligstylist på info@lubi-studio.dk.

Om du lige har tænkt din første renoveringstanke eller om du er klar til at springe ud i indretningsprojektet med det samme, er LUBI STUDIO klar til at hjælpe.

boligtylist

DU KAN OGSÅ FØLGE MED I LUBI STUDIO’S PROJEKTER & DESIGN TANKER FOR AT FÅ MERE INDRETNINGSVIDEN

Her finder du ugentlige tanker om design, indretning, budgettering, faldgrupper, opture og meget meget mere. Jeg har en stor overbevisning om, at indretningen af dit hjem eller din arbejdsplads lægger fundamentet for hvordan du har det, hvordan du bruger rummet og dermed også hvordan du agere på daglig basis. Men alt det kan du læser mere om under vores ‘projekter & design tanker‘.

boligstylist

BLIV LEVERANDØR

Hos LUBI STUDIO samarbejder jeg med mange forskellige leverandører og sørger altid for, at vores kunders forespørgsel bliver mødt bedst muligt. Det betyder også at jeg, som boligstylist, ikke har en fast favorit leverandør. Til gengæld leder jeg altid efter ny inspiration til materialer, møbler m.m. Så hvis du sidder som leverandør og mener, at du har et fantastisk produkt som vi bare MÅ se, så er du meget velkommen til at kontakte os på info@lubi-studio.dk. Skriv gerne ‘leverandør forespørgsel’ i emnefeltet.

KARRIEREMULIGHEDER

UOPFORDRET ANSØGNING

Jeg er altid interesseret i at høre fra talenter der drømmer om at arbejde hos LUBI STUDIO. Brænder du for indretning og ønsker du at arbejde i branchen, ligegyldigt om det er inden for marketing, salg, arkitektur, sociologi eller andet kan du kontakte mig på info@lubi-studio.dk. Det er vigtigere for mig at du brænder for indretning end, at du har mange års erhvervserfaring.

COACHING

Jeg coacher alle der har et ønske om enten at blive selvstændig boligstylist eller dig som generelt ønsker at lære mere om forskellige områder inden for indretning. Det kan f.eks. være hvilke metoder der er gode at bruge når du som boligstylist skal finde frem til en kundes behov eller hvordan du bedst sammensætter farver og materialer for at opnå en god balance i et rum. Ligegyldigt om du har brug for en smule rådgivning og sparring eller om du ønsker, at gå igennem hele mit boligstylist coaching forløb hjælper jeg dig hellere gerne. Skriv til mig på info@lubi-studio.dk for at høre mere.

BOOK ET MØDE MED EN BOLIGSTYLIST

Hvis du ønsker, at booke et uformelt og uforpligtende møde med en boligstylist angående dine drømme, ønsker og planer m.m. kan du udfylde nedenstående formular. Så vender jeg tilbage til dig, hurtigst muligt, for at aftale dato og tidspunkt for mødet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Projekter & Design tanker, boligstylist
boligstylist
online indretningshjælp, boligstylist

FIND ENDNU MERE INDRETNINGSINSPIRATION PÅ LUBI STUDIO’S PINTEREST:

Min pinterest siger utroligt meget om min stil som boligstylist, da det er her jeg finder inspiration til mange af mine projekter. Ved at se på profilen kan du også få et indblik i om min stil minder om din og om du mener, at LUBI STUDIO er det rigtige match til at gennemføre dit indretningsprojekt.

Hos LUBI STUDIO har jeg en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Som boligstylist er min overbevisning, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting: Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af mine metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.