ONLINE INDRETNINGSHJÆLP – ET GODT ALTERNATIV

online indretningshjælp

Online indretningshjælp er et ekstremt godt alternativ til personlig indretningshjælp, hvis du har en mindre indretningsdrøm der ikke kræver renovering, ønsker et billigere alternativ og samtidig er klar på at gennemføre nogle af processerne selv.

Når du vælger online indretningshjælp får du en fleksibel indretningsløsning, som gør det muligt at få hjælp til lige præcis det du har brug for, ligegyldigt hvor i landet du bor.

Der er mange overvejelser når boligen skal indrettes og ofte kan et svar på et par enkelte spørgsmål være nok til, at du får taget den rette beslutning.

Jeg har flere gange arbejdet med online indretningshjælp og er derfor klar til at føre dig igennem dit indretningsprojekt. Jeg hjælper dig med at skabe en sammenhæng i stil, farver og stemning i din boligindretning. Derudover giver jeg dig et visuelt overblik og hjælper dig igennem de indretningsopgaver du har brug for. Ligegyldigt om det er ét enkelt spørgsmål, et par opgaver eller indretning af hele dit hjem sørger jeg for, at du kommer i mål med dit indretningsprojekt.

Nedenfor kan du se hvordan det foregår, hvis du ønsker min hjælp fra start til slut.

SÅDAN FOREGÅR ONLINE INDRETNINGSHJÆLP MED LUBI STUDIO

01

Online møde

Vi holder et par online møder (1. møde er gratis), enten over mail eller via Google Meet, for at aftale hvad du ønsker og forventer samt hvordan vi kommer godt igennem projektet sammen.

02

Opmåling

Du får en vejledning af mig til at opmåle og tage billeder af dit hjem, så jeg kan lave tegninger til dig og være sikre på, at de møbler vi udvælger passer ind i dit hjem.

03

Design Forslag

Jeg sender mine foreslag til dig og holder et møde angående mood boards, plantegninger og 3D tegninger, alt efter aftale. Derudover snakker vi om hvordan sidste del af projektet skal gennemføres – om du selv vil gennemføre det eller om du har behov for min hjælp.

04

Bestilling & opsætning

Hvis du ønsker, hjælper jeg dig med at bestille møbler og guider dig igennem opsætningen af dem. Ønsker du ikke min hjælp med denne del får du en liste af mig hvor du kan se hvor du kan købe hvilke møbler og du kan derefter bruge tegningerne til at se hvordan de kan placeres.

online indretningshjælp

Eksempler på den online indretningshjælp jeg tilbyder:

  • Besvarelse af enkelte spørgsmål og sparring om f.eks. valg af møbler, farver eller anden konkret problematik
  • Forslag til styling og bedre sammenhæng af eksisterende indretning – valg af farver og elementer der passer sammen og forslag til hvor det kan købes, samt et budget over hvad det vil koste
  • Indretning af hele rum eller hel bolig. Jeg sporer mig ind på dine behov og laver forslag samt en plan for møbler, accessories, belysning og placering af disse udfra en sammenhængende stil
  • Sparring i forhold til ændringer der kan gøre dit hus mere salgsbart
  • Online indretningshjælp og sparring om hvordan du skaber en rød tråd i dit sommerhus – eller andre spørgsmål til indretningen af dit sommerhus

UDFORSK MINE PROJEKTER & DESIGN TANKER

projekter og design tanker, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København, online indretningshjælp
INDRETNING AF SOMMERHUS, PROJEKTER OG DESIGN TANKER, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, indretningskonsulent priser, indretningshjælp, indretningsarkitekt i København, online indretningshjælp
projekter, design, indretningsarkitekt priser, indretningskonsulent priser, online indretningshjælp

Hos mig sparer du minimum 50% ved, at vælge online indretningshjælp og jeg giver gerne en fast pris på min rådgivning inden vi går i gang.
Book et møde eller kontakt mig på info@lubi-studio.dk for at høre mere.

UDFORSK MIN PINTEREST FOR MERE INSPIRATION

Hos LUBI STUDIO har jeg en helt speciel og struktureret tilgang til ethvert indretningsprojekt. Min overbevisning er, at for at skabe et idealt hjem skal fundamentet være på plads og herefter kan vi begynde at bygge ovenpå. Med fundamentet mener jeg egentligt flere ting: Det kan f.eks. være at rummene er ideale for den måde man bevæger sig i det og bruger det og om alle praktiske ting er på plads. Derefter bygger vi ovenpå og tilføjer ting der måske er mindre praktiske, men til gengæld har en personlig værdi. Kombinationen af mine metoder er lige præcis det der kan gøre dit hjem, café, kontor, campingvogn eller andet rum unikt.